Wil jij een spoedcursus rijbewijs halen?

Een spoedcursus rijbewijs halen? Dan heb je groot gelijk! Bij het behalen van je rijbewijs ken je de regels en heb je de vaardigheden onder de knie. Maar ook in de rij uren erna, wanneer je alleen in de auto zit, leer je ook nog erg veel.

  • Online toegang tot agenda instructeur
  • Zelf lessen inplannen
  • Veilige deelname aan het verkeer
  • Lessen in eigen tempo

Of je nu in een rustig tempo je rijbewijs wilt halen of met een spoedcursus je rijbewijs wilt halen. Dit is om het even. Bij Verkeersschool Brede AA kijken we de eerste proefles naar jou en je vaardigheden. We luisteren naar je wensen en je verwachtingen. Op basis hiervan maakt jouw instructeur een schatting hoeveel lessen hij verwacht dat je nodig gaat hebben.

Vervolgens kan je dit aantal zo snel inplannen als je wilt. Bij Verkeersschool Brede AA kijk je online toegang tot de agenda van jouw instructeur. En kan je dus heel makkelijk je lessen inplannen in een snel of rustig tempo.

Verkeersschool Brede AA

Het voordeel van een spoedcursus rijbewijs halen

Het grote voordeel van met een spoedcursus je rijbewijs halen is natuurlijk dat dit in een periode kan waarin jij het rustiger hebt. Denk aan een zomervakantie. Je hoeft dan geen vrij te nemen van school of werk.

Wat hierbij echter soms tegen valt is het termijn wat nodig is bij het CBR om een examen aan te vragen. Natuurlijk wordt dit gelijk tijdens de proefles met je instructeur besproken en kan de instructeur vervolgens snel aan de slag om een examen aan te vragen. In overleg kunnen jullie dan de lessen vlot achter elkaar inplannen.

Doe je het liever rustig aan? Bespreek dit ook met je instructeur. Bij ons kunnen ook personen terecht met bijvoorbeeld faalangst, ADHD of autisme. Wij stomen iedereen klaar voor een veilige deelname aan het verkeer.

Meer informatie

Heb je interesse in een spoedcursus rijbewijs halen? Of wil je meer informatie over onze rijschool, lessen en pakketten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op door een e-mail te sturen naar bart@verkeersschool-bredeaa.nl. Of vul het contactformulier op de website in.