Autorijlessen Breda – volg ze bij autorijschool Brede AA

Autorijlessen Breda. Autorijschool Brede AA geeft autorijlessen in Breda die zijn aangepast aan de snelheid van de leerling. Op een rustige en heldere manier geeft deze autorijschool les volgens de norm van het CBR.

Elke leerling is verschillend, dus is ook elke autorijles verschillend. Daar gaan wij op de juiste manier mee om! Onze werknemers hebben een CBR bevoegdheidspas en weten hoe ze het beste les kunnen geven. Heb je last van faalangst? Geen zorgen! Wij hebben een goede faalangst instructeur.

Daarnaast beschikken wij ook over een certificaat voor omgang met leerlingen met autisme en ADHD. Op die manier kan iedereen bij ons les volgen en zijn rijbewijs behalen! Contacteer ons meteen.

Verkeersschool Brede AA

Gratis proefles van onze autorijlessen Breda –  geen wachttijden!

Als moderne autorijschool in Breda kan je bij ons terecht voor zowel je autorijbewijs B en motorrijbewijs A als voor je theorie bewijs. Kies je voor de Brede AA dan bieden wij jou persoonlijke begeleiding vanaf de eerste autorijles. Wil je het toch graag eerst eens uitproberen? Maak dan gebruik van de gratis proefles!

Waar denken wij aan?

  • Je persoonlijke behoefte: Hou je van rustig of wil je een spoedcursus bij ons heb je een keuze.
  • Je financiële situatie: Een rijbewijs is een investering in jezelf, wij denken graag mee over betalingsregelingen.
  • Ondersteuning bij theorie: Je kan gebruik maken van internet ondersteuning, wij verzorgen theorie cursussen en bieden allerlei leermogelijkheden zoals boeken en cd roms etc.

Neem contact op voor autorijlessen Breda

Kies voor een autorijschool die de autorijlessen aanpast aan jouw behoefte. Zo weet je zeker dat de les op jou is afgestemd en je veilig leert rijden.

Voor meer informatie kan je het contactformulier op de website invullen of je ons altijd even bellen. Wij geven graag antwoord op al je vragen. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij ons in de auto!

Bovag

Bovag

Centraal bureau rijvaardigheids bewijzen

Centraal bureau rijvaardigheids bewijzen